Tuulilasit

vaihdot ja korjaukset

Tuulilasi ja Autolasi asioissa

Rengaslasi Helsinki
puh. 050 444 1274
helsinki@rengaslasi.fi

Rengaslasi Tuusula
puh. (09) 280040
tuusula@rengaslasi.fi

Tuulilasin korjaukset

Kahden euron kolikon alle mahtuvat vauriot voi yleensä korjata hyvällä tuloksella, jos vaurio ei ole vanha ja se on suojattu teipillä iskeämän sattuessa. (Teippi siksi, ettei vaurioon pääsisi kosteutta ja likaa.) Hinta tämän tyyppiselle lasikorjaukselle on 55€. Jos autossasi on lasivakuutus, laskutamme suoraan vakuutusyhtiötä. Teille korjaus on veloitukseton (ei omavastuuta, eikä bonuksen menetyksiä). Jos vaurio on isompi (halkeama) voimme tehdä sille pysäytyksen. (38€) Pysäytys ei ole korjaava toimenpide, eli sille ei saa takuuta. (Vakuutusyhtiöt eivät korvaa tätä). Jos halkeama on näkökentässä, lasin joutuu vaihtamaan viimeistään katsastukseen. Jos olet saanut vaurion lasiin, etkä ole ehtinyt korjauttaa sitä, vältä tuulilasin jättämistä suoraan auringon paisteeseen. Lasiin voi tulla kovat lämpötilaerot, että se rikkoo lasin. Kuorma / Linja / Matkailuautojen työt + 10€

 

Kalibrointi

Nykyisissä uusissa autoissa on turvavarusteita (kaistavahti, citysafty,liikennemerkki tunnistus.ym.)Kamera on kiinni tuulilasissa ja vaatiin kalibroinnin kun tuulilasi vaihdetaan. Kalibrointi tavat vaihtelevat automerkkettäin.

Olemme virallinen vakuutusyhtiöiden yhteistyökumppani.
Vahinkoilmoitusta ei tarvitse tehdä lasin korjauksissa (paitsi Pohjantähti).
Tervetuloa paikalle ilman ajanvarauksia.

Tuulilasin vaihdoissa pitää varata aika.
H:ki puh. 09 3251335
puh. 050 444 1274
helsinki@rengaslasi.fi


Tuusula (09) 280040
Puh. 050 554 2321
tuusula@rengaslasi.fi

Hoidamme vahinkoilmoitukset puolestasi IF.n , OP-Pohjolan, Lähi Tapiolan ,Turvan,POP vakuutuksen ja Pohjantähti tapauksissa.
Vakuutusyhtiöiden tapauksissa sijaisauto veloituksetta sis. 100 km bensoineen.

Vahinkoilmoitus pitää itse tehdä FennianTuulilasin vaihdossa.

 

Vakuutusyhtiöt